Nike Air Force 1 Low Hiking Pack / Příprava na zimu

Nike Air Force 1 Low Hiking Pack / Příprava na zimu

Tenisky (Sneakers)

Blíží se zima a tak se naskýtá otázka, jaké tenisky zvolit do městské břečky? Mnoho sneakerheads zavírají svou sbírku do skříně a vytahují pouze zimní obutí, mezi které právě dost často patří tenisky Air Force One. Vlivem své mohutnosti, díky které jsou často přezdíváni cihly nebo žehličky, obstojí v zimě velmi dobře.

Nejnovější nízké boty Air Force One jsou sice vhodné na zimu, avšak nejsou přesně určené na vycházku do sněhu. Do městského sněhu jsou nejlepší boty se systémem Gore-Tex, ovšem následující dvojice tenisek tento systém zabudovaný nemá. Další nevýhodou je děrovaná špička a swoosh, těmito otvory se vám může do boty dostat voda.

Já osobně si počkám na další, přijatelnější kecky značky Nike na zimu. U těchto by pouze stačilo odstranit děrování a na zimu jsou perfektní, zásluhou použitých materiálů. To jim ovšem na kráse vůbec neubírá, do aktuální počasí padnou jako ulité.

Nike Air Force 1 Low Hiking Pack / Příprava na zimu (http://www.stylehunter.cz)Nike Air Force 1 Low Hiking Pack / Příprava na zimu (http://www.stylehunter.cz)Nike Air Force 1 Low Hiking Pack / Příprava na zimu (http://www.stylehunter.cz)Nike Air Force 1 Low Hiking Pack / Příprava na zimu (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Nike   tenisky Nike   Gore-Tex   Nike Gore-Tex   Air Force One   Nike Air Force One   Nike Air Force 1 Low Hiking   Nike Hiking pack  

Hura