adidas Originals by Originals Jeremy Scott - Teddy Bear Sneaker / Plyšák do vašeho botníku

adidas Originals by Originals Jeremy Scott - Teddy Bear Sneaker / Plyšák do vašeho botníku

Tenisky (Sneakers)

Pokud si myslíte, že předchozí tenisky návrháře jménem Jeremy Scott byly příliš kontroverzní, následující výtvor vám doslova vyrazí dech. Jeremy, společně s adidas, vytváří již delší dobu netradiční tenisky JS Wings, které se pomalu stávají kultem. Ovšem nyní přichází s keckami Teddy Bear Sneaker.

Na jednu stranu jsem rád, že Jeremy čeří někdy stojaté vody teniskového průmyslu a snaží se vytvářet vtipné a nápadité kousky, na druhou stranu mi není jasné, pro jakou skupinu spotřebitelů jsou medvídkovské sneakers určeny.

Myslím, že ani není potřeba boty představovat a popisovat, určitý názor na kecky si vytvoří každý sám. Pokud hledáte nového méďu do vaší postele, nyní už nehledejte a počkejte si na oficiální release.

adidas Originals by Originals Jeremy Scott - Teddy Bear Sneaker / Plyšák do vašeho botníku (http://www.stylehunter.cz)adidas Originals by Originals Jeremy Scott - Teddy Bear Sneaker / Plyšák do vašeho botníku (http://www.stylehunter.cz)adidas Originals by Originals Jeremy Scott - Teddy Bear Sneaker / Plyšák do vašeho botníku (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   adidas   tenisky adidas   Jeremy Scott   Jeremy Scott x adidas   adidas Originals by Originals   JS Wings   Teddy Bear Sneaker   adidas Teddy Bear Sneaker   Jeremy Scott Teddy Bear Sneaker  

Hura