Netradiční dárky a gadgets, zkus to a ušetři starosti!

Netradiční dárky a gadgets, zkus to a ušetři starosti!

Ostatní

Dárky jsou dvojsečná zbraň. Rádi je dostáváme, o to hůře už je ale vybíráme. Jak zní jedna stará pravda: přijímat je vždy jednodušší než dávat. Být jedinečný je požadavkem dnešní doby, a ostatně kdo by pořád chtěl dávat tytéž dárky… Netradiční dárky jsou ovšem stále poněkud abstraktní kategorií. Důležité je především, komu je daný dárek určen, k jaké příležitosti a v neposlední řadě bychom samozřejmě měli uvažovat v určité cenové rovině. Všechny tyto vlastnosti zahrnuje ve svém vyhledávači společnost Netradiční-dárky.cz, která vám může usnadnit nejeden výběr.

Dárky pro mužedárky pro ženy, dárky k narozeninám, svátku či výročí, svatební dary, erotické dárky, ptákoviny nebo vtipné dárky, případně dárky formou zážitku, to vše naleznete v nabídce společnosti Netradiční-dárky.cz. Dárky více či méně vtipné, více či méně užitečné, ale jistě dostatečně originální na to, aby sklidily úspěch. Nemáte-li mezi svými blízkými zrovna někoho, kdo má velmi specifickou představu o dárcích a nemá rád překvapení. I takové známe, ale co už. Speciální kategorii pak tvoří takzvané gadgets, o kterých si povíme něco bližšího právě teď.

Gadgets jako škodolibá radost

Gadgets jsou malé předměty většinou technického rázu, které mají určitou specifickou funkci. Nicméně samotnému termínu lze jen obtížně přiřadit jediný význam. Obecně se tímto pojmem označuje každá populární novinka na trhu, do češtiny se pak gadget překládá jako jistá vychytávka, vychytaná věcička či prostě udělátko. Originální, vtipné a škodolibé, to jsou tři základní vlastnosti, kterými můžeme dárky v kategorii gadgets označit. Pokud stále tápete, následující řádky vám snad už vše osvětlí dokonale.

Budík ve tvaru činky, čokoládová kalkulačka, postavičky Simpsonů, to vše můžeme zařadit pod gadgets. Společnost Netradiční-dárky.cz má ovšem dvě speciální řady gadgets, které pojmenovala jako šokující dárky a pěstitelské dárky. Pěstitelské dárky jsou hitem posledních let. Je libo bavlna, begonie, buráky, slunečnice anebo růže? Vypěstujte si je! Stačí si zakoupit patřičnou konzervu, otevřít ji a pak už jen postupovat dle návodu, zalévat a čekat. Šokující dárky získaly své jméno pomocí funkce, která jim je vlastní. Tvarem připomínají klíče od auta anebo psací pera, ve skutečnosti se však jedná o rafinované pasti, které při dotyku reagují menším elektrickým výbojem. Zkrátka, legrace musí být. Zkuste to!

Netradiční dárky a gadgets, zkus to a ušetři starosti! (http://www.stylehunter.cz)Netradiční dárky a gadgets, zkus to a ušetři starosti! (http://www.stylehunter.cz)Netradiční dárky a gadgets, zkus to a ušetři starosti! (http://www.stylehunter.cz)Netradiční dárky a gadgets, zkus to a ušetři starosti! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.netradicni-darky.cz/

Štítky:   dárky   netradiční dárky   dary   originální dárky   gadgets   Netradicni-darky.cz   Netradiční-dárky  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter