Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz !

Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz !

Sluneční brýle

Tak dnes tu pro vás máme opravdovou chuťovku! Příznivci švédského labelu WeSC si přijdou na své. Tým návrhářů WeSC se opět spojil s italskými SUPER by RETROSUPERFUTURE a vy asi již víte, jaký výsledek tato spolupráce přináší. Přesně tak, jedná o premium sluneční brýle typu MOOSE.

Luxusní černé brýle jsou navrženy přesně podle požadavků značky WeSC, což je záruka kvalitního designu. Všimněte si především zajímavě řešeného iconu v zlaté barvě. Retro prvky jsou propojeny s klasickými streetwear detaily, takže na ulici jistě zazáříte. Myslím, že připomínat ruční výrobu je zcela zbytečné.

Kompletní balení brýlí obsahuje výměnná skla, pouzdro a hadřík na údržbu skel. Pokud jste si tyto luxusní brýle zamilovali, navštivte ihned Freshlabels.cz, kde můžete tyto luxusní brýle kupovat. Odkaz na brýle najdete zde. Stay fresh!

Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz ! (http://www.stylehunter.cz)Premium brýle Wesc x SUPER by RETROSUPERFUTURE / Již nyní na Freshlabels.cz ! (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Freshlabels.cz   Freshlabels   Wesc   brýle Wesc   SUPER   SUPER by RETROSUPERFUTURE   RETROSUPERFUTURE   Wesc Moose  

Hura