Kanye West x adidas Originals YEEZY Boost / Sneakers událost roku!

Kanye West x adidas Originals YEEZY Boost / Sneakers událost roku!

Tenisky (Sneakers)

Nejočekávanější akce tohoto roku je zde! Kanye West představuje své první tenisky vytvořené ve spolupráci s firmou adidas Originals. Nikdo dopředu nevěděl, jak budou boty vypadat a všechny informace byly přísně střeženy. Jediné, na co jste si mohli vsadit, že se na ně budou opět stát dlouhé fronty a bude okolo nich obrovský hype.

Už při odchodu z firmy Nike Sportswear Kanye vzkazoval, že chce mít volnější ruce a produkovat spíše módní obuv, což bylo viditelné i na teniskách Nike Yeezy, nicméně tato spolupráce mu nejspíš nevyhovovala, především kvůli jisté nutnosti skloubit své návrhy se sportovním oblečením.

To je ovšem již minulost a zdá se, že firma adidas Originals mu dala podstatně volnější ruku. Několik dní před releasem se objevila webpage, která zvěstovala příchod exkluzivních tenisek, a ihned se začaly rozjíždět debaty o tom, jak výsledné tenisky budou vypadat. Nyní už známe výsledek. Připravte se na tenisky s názvem adidas Originals YEEZY Boost. Spousta sneakerheads vzhled tenisek odsoudili, nicméně další skupina si je zamilovala. My musíme říct, že patříme k druhé sortě sneakerheads. Na sneakers je vidět osobitý styl Kanyeho Westa a tenisky rozhodně hodnotíme kladně. I když musíme přiznat, že až na druhý pohled.

Nicméně se naplnil scénář, který byl velmi předvídatelný. Pokud kousek adidas Originals YEEZY Boost budete chtít zařadit do své sbírky, budete muset za překupníky a sáhnout dost hluboko do kapes. Co se týče releasu a prodeje, evropský prodej je teprve v plánu, takže pokud budete mít extrémní štěstí, pár dostanete do botníku za 350 amerických dolarů. Ještě jedna perlička na konec, v newyorském obchodě adidas Originals předával dvou šťastlivcům tenisky Kanye West, což opět vypovídá o tom, že i samotného rappera spolupráce s adidas Originals baví o trochu více.

Kanye West x adidas Originals YEEZY Boost / Sneakers událost roku! (http://www.stylehunter.cz)Kanye West x adidas Originals YEEZY Boost / Sneakers událost roku! (http://www.stylehunter.cz)Kanye West x adidas Originals YEEZY Boost / Sneakers událost roku! (http://www.stylehunter.cz)Kanye West x adidas Originals YEEZY Boost / Sneakers událost roku! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   adidas Originals YEEZY Boost   adidas   adidas Originals   Kanye West   release  

Hura