THIS IS NOT YOUR ORDINARY SNAPBACK * PAY. BACK

THIS IS NOT YOUR ORDINARY SNAPBACK * PAY. BACK

Kšiltovky, čepice a kulichy

Slovenský label PAY.clothing plánuje novou kolekci oblečení, ovšem ještě předtím si na vás přichystal menší kolekci snapback kšiltovek, aby vás ještě více naladil.

Mluvíme tu o kolekci s názvem THIS IS NOT YOUR ORDINARY SNAPBACK * PAY. BACK, která obsahuje dvě snapback kšiltovky z netradičních materiálů. Zároveň byl k sérii vyfocen stylový lookbook a natočeno video, které rozhodně stojí za zhlédnutí (obojí naleznete pod tímto textem). Promo video má na svědomí z.matek studio a hudbu k videu složil dj Nobodylisten. Lookbook vznikl v Londýně a hlavní postavou je Eva Klimeková z www.2indahouse.com, která měla na starosti i finální postprodukci. Lookbook nafotil David Stolarik.

Cena čepice je 35 Eur a je k dostání na payclothing.com a nabídka platí do vyprodání zásob, jakmile budou vyprodané, rozhodně nečekejte, že by se objevily znovu v reedici, protože tak PAY.clothing nefunguje, pamatujte, že ORIGINALITY COMES FIRST. Těšíme se na novou kolekci oblečení, která má vycházet během září, buďte připraveni.

Štítky:   David Stolarik   lookbook   Eva Klimeková   dj Nobodylisten   z.matek studio   PAY.clothing   THIS IS NOT YOUR ORDINARY SNAPBACK   PAY. BACK   kšiltovky   čepice  

Hura