Tenisky na platformě od Nike

Tenisky na platformě od Nike

Tenisky (Sneakers)

V poslední době se mezi sneakerheads něžnějšího pohlaví žhavě diskutuje o teniskách na platformě, především díky firmě Nike Sportswear, která přichází s několika moderními motivy, které možná byly viděny již v uplynulých letech, ovšem tentokrát se do nich investoval více usilovné práce a ta začíná přinášet ovoce. Tenisky na platformě se v ulicích začínají objevovat čím dál víc, tak jsme si pro vás připravili článek o tom, jaké boty na klínku od Nike Sportswear můžete nakoupit na našem trhu a kam pro ně. A co vy? Nechystáte se takové dámské boty pořídit do sbírky? Věřte, že i muži to na slečnách v ulicích ocení.

Tenisky na platformě od Nike (http://www.stylehunter.cz)

Jako nejdůležitějšího zástupce, kterého zkrášluje platforma, považujeme tenisky Nike Dunk Ski Hi, který prakticky odstartovat šílenství ohledně tohoto fenoménu. Na těchto sneakers je ihned vidět, proč jsou tolik populární, jednoduše lidé milují kotníkové tenisky, Nike Dunk Ski Hi se mohou pyšnit velmi vysokou konstrukcí, přičemž velmi tomu napomáhá i platforma, která sice není nějak extra vysoká, ale rozhodně vám přidá pár centimetrů, takže pokud máte pocit, že by se vám nějaký centimetr hodil, máme pro vás jasnou volbu. K dostání je nyní hned několik barevných kombinací upravených legendárních sneakers Nike Dunk Ski Hi, ať už máte zájem o barevnější, či usedlejší provedení. Tyto kecky se často objevují na hledáčku významných streetwear labelů, což znamená fresh kousky z nejrůznějších kolaborací, zmiňme si tu například edici vytvořenou londýnským módním domem Liberty.

Tenisky na platformě od Nike (http://www.stylehunter.cz)

Dalším takovým kouskem, který se může pyšnit vysokou konstrukcí je model s označením Nike WMNS Air Revolution SKY HI QS, přičemž se jedná o naprostou novinku, která opět vychází z nesmrtelných sneakers. Věříme, že některé slečny sáhnou raději po tomto kousků, avšak věřte, že v ulicích jen tak na někoho se stejnými teniskami nenarazíte. Kecky Nike Sportswear s platformou nás rozhodně baví a těšíme se na další kousky, ovšem tak trochu nás nyní nenapadá, jaký další model by se mohl pyšnit titulem Sky Hi, nechme se překvapit.

Pro nákup sneakers Nike Dunk Sky Hi nebo Nike Air Revolution Sky Hi navštivte obchod The Streetwise Store Queens.

Tenisky na platformě od Nike (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Nike Dunk Sky Hi   Nike WMNS Air Revolution SKY HI QS   Air Revolution SKY HI QS   Nike   Nike Sportswear   Queens   Queens.cz   The Streetwise Store Queens   tenisky   tenisky na platformě   dámské   boty   sneakers   platforma  

Hura