Nová várka tenisek adidas z dílny Jeremyho Scotta na Queens.cz

Nová várka tenisek adidas z dílny Jeremyho Scotta na Queens.cz

Tenisky (Sneakers)

Geniální designér Jeremy Scott pracuje usilovně v designérském studiu adidas Originals, odkud již vzešly legendární kousky, které díky českému obchodu The Streetwise Store Queens můžeme exkluzivně nakupovat i u nás.

Nedávno do Queensu dorazila zbrusu nová várka těchto ostře sledovaných sneakers a s klidným svědomím můžeme říct, že v této edici vám na ulici či party určitě nikdo nepřehlédne. Jeremy se tentokrát soustředil na nesmrtelný model JS Wings.

Pokud se vám Jeremyho výtvory líbí, prohlédněte si nabídku sneakers adidas Originals, které vytvořil na Queens.cz.

Nová várka tenisek adidas z dílny Jeremyho Scotta na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek adidas z dílny Jeremyho Scotta na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek adidas z dílny Jeremyho Scotta na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek adidas z dílny Jeremyho Scotta na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)Nová várka tenisek adidas z dílny Jeremyho Scotta na Queens.cz (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: queens.cz

Štítky:   Queens.cz   Queens   The Streetwise Store Queens   adidas   tenisky adidas   adidas Originals   JS Wings   JS   Jeremy Scott   adidas Jeremy Scott   adidas Originals Jeremy Scott  

Hura