Nové fresh tenisky Vans na Popname.cz

Nové fresh tenisky Vans na Popname.cz

Tenisky (Sneakers)

Blíží se jaro, to znamená, že je třeba vyzbrojit botník a vzhledem k tomu, že v poslední době patří mezi nejpopulárnější tenisky na jaro a léto kousky od značky Vans, připravili jsme si pro vás představení několika významných sneakers Vans, které nyní přistály do obchodu Popname.cz.

Hned z několika důvodů patří kecky Vans mezi nejoblíbenější na jaro, mezi ně řadíme zcela nepochybně vzdušnost, jednoduchost a především to, že v kombinaci s kraťasy vypadají bezkonkurenčně fresh. Nyní máme na výběr z několika nových modelů z řad Classics a California. Z řady Classics přicházejí hned tři barevné kombinace kultovních sneakers modelu Era 59 CL, hned za nimi následují kecky s označením Era 59 Black Camo a Era Suede Denim Black a Blue.

Jako svého zástupce vyslal label Vans California tenisky Era Brushed Twill Pearl Green, takže je rozhodně z čeho vybírat. Model Era zkrášluje naše chodníky už pěknou řádku let, proto se jedná o neskutečnou klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Přesvědčte se samy na Popname.cz.

Nové fresh tenisky Vans na Popname.cz (http://www.stylehunter.cz)Nové fresh tenisky Vans na Popname.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Black Camo   Vans Era Black Camo   boty Vans   boty   Era Brushed Twill Pearl Green   Vans Era   Era   tenisky Vans Era   Era Suede Denim Black a Blue   Era 59 Black Camo   Era 59 CL   California   Classics   Vans Classics   Vans   tenisky Vans   kecky Vans   sneakers Vans  

Hura