Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce

Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Shepard Fairey opět vkročil do českých luhů a hájů. Venku je krásně, a i když to znamená milion věcí a ještě trochu více, jednou z nich je nepochybně změna oblečení. Bundy patří do šatníku, mikiny a trika vládnou světu. Tomu moc dobře rozumí také zakladatel americké značky Obey, jež naši pravidelní čtenáři budou spolehlivě znát a jejíž nejnovější kolekce se nedávno objevila v nabídce známého českého e-shopu Rockit.cz.

Pro muže i ženy je připravena opět jednou povedená kolekce, ve které najdete vše, co k jaru neodmyslitelně patří. Co na tom, že se letos poněkud zpozdilo. Oblečení Obey rozhodně využijete i v následujícím ročním období. Podívejme se teď ve stručnosti, co** jarní kolekce Obey 2012** nabízí. Především si buďte jisti, že návrháři Obey vyšli i tentokrát vstříc všem těm, kteří si nepotrpí na nějak zvlášť extravagantní motivy, razící barvy a jiná ne zcela elegantní řešení. Jarní kolekce Obey je určena všem těm, kteří naopak ocení decentní vzhled s nadčasovými prvky.

Konkrétně to platí pro již zmiňovaná trička a mikiny na zapínání i bez něj. Kolekce Obey nicméně dále zahrnuje kalhoty, džíny, kraťasy či šortky a množství nejrůznějších módních doplňků, ať už jde o přívěsky na krk, náramky, anebo pásky. Kompletní nabídku hledejte na stránkách rockit.cz.

Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)Rockit.cz: Nová várka Obey na skladě, čekání je u konce (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.rockit.cz/eshop/katalog?…

Štítky:   Rockit.cz   Rockit   Obey   jarní kolekce Obey 2012   oblečení na jaro   jarní oblečení  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter