Nike Air Yeezy 2 / Nová barevná kombinace

Nike Air Yeezy 2 / Nová barevná kombinace

Tenisky (Sneakers)

Dnes jsme si pro vás připravili opravdovou lahůdku, kterou si jistě nenechá žádný sneakerheads. Určitě jste už slyšeli o teniskách Nike Air Yeezy 2, které mají už velmi brzy přijít na pulty, přičemž zapomenuto nebylo ani na Českou republiku a tento žhavý kousek přistane na skladu The Steetwise Store Queens. Už jen pár dní, nenechte si ujít tyto fenomenální boty. O všem vás budeme samozřejmě informovat.

Nyní se na internetu objevila fotka nové barevné kombinace těchto sneakers, u které se vznášelo mnoho otázek a dohadů. Dokonce se spekulovalo, že na fotce je padělek, ovšem to by v rozporu s perfektním zpracováním a výběrem materiálů. Nakonec jsme se dopátrali pravdy a můžeme vám sdělit, že tato colorway sice nebude zařazena do oficiální edice, ale může se jimi pyšnit Kobe Bryant, jehož barvy také nese. Líbí se vám? Mezi klasické tenisky s označením Yeezy tak trochu nezapadají, především kvůli výrazným barvám, ale něco na nich určitě je.

Sneakers Nike Air Yeezy 2 jsou již na dosah! Sleduj obchod The Streetwise Store Queens.

Nike Air Yeezy 2 / Nová barevná kombinace (http://www.stylehunter.cz)Nike Air Yeezy 2 / Nová barevná kombinace (http://www.stylehunter.cz)Nike Air Yeezy 2 / Nová barevná kombinace (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   Nike Air Yeezy 2   Air Yeezy 2   Kobe Bryant   Nike Kobe Bryant   The Streetwise Store Queens   tenisky Nike   Nike   Air Yeezy II   Nike Air Yeezy   Kanye West   Air Yeezy  

Hura