Tenisky Nike Air Yeezy 2 na dosah! Známe cenu!

Tenisky Nike Air Yeezy 2 na dosah! Známe cenu!

Tenisky (Sneakers)

Určitě víte, že tenisky Nike Air Yeezy II, pod které se podepsal Kanye West neminou ani Českou republiku, ovšem my vám dnes přineseme exkluzivní informace o tomto modelu a především vám sdělíme, kdy se krabice s tímto smrtícím obsahem dostanou do ČR!

Vedení obchodu The Streetwise Store Queens naběhlo do kanceláře vedení Nike a vydupalo si pár informací ohledně sneakers Nike Air Yeezy II. Výsledkem je, že známe cenu a dokonce už i víme, kdy budou tenisky v prodeji! Kompletní první týden v květnu si v diáři škrtněte, protože vaší jedinou starostí bude sledovat Queens.cz, jelikož během tohoto týdne budou sneakers v prodeji. Prozatím už známe cenu, která zakotvila na příznivých 6490Kč!

Nutno dodat, že pro celý trh střední a východní Evropy je určeno pouze 28 párů, takže boj o Nike Air Yeezy II bude nemilosrdný. Doufáme, že se o svou trofej podělíte na naší Facebook stránce. Tenisky jsou už na webu Queens.cz, ale prozatím není možnost je objednat, takže buďte na pozoru. Přejeme šťastný sneakerhunting!

Tenisky Nike Air Yeezy 2 na dosah! Známe cenu!  (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   Kanye West   Nike   tenisky Nike   Air Yeezy II   Air Yeezy   Nike Air Yeezy II  

Hura