WANTEDstore.cz, nákupní horečka a kreativní soutěž pro vás!

WANTEDstore.cz, nákupní horečka a kreativní soutěž pro vás!

Ostatní

Již zavedený český e-shop WANTEDstore.cz, který se soustředí na kreativní a neotřelé městské oblečení, chcete-li urban fashion, si na únorový měsíc přichystal soutěžní akci. Zkusit štěstí můžete i vy! Stačí k tomu poměrně málo. O tom, že tento shop není pouze prostou záležitostí koupě a prodeje, svědčí jeho lifestylové zaměření. WANTEDstore.cz je více než obchod!

WANTEDstore.cz, nákupní horečka a kreativní soutěž pro vás! (http://www.stylehunter.cz)

V čem tedy soutěž spočívá? Pokud se rozhodnete zapojit, je třeba vzít do ruky foťák a vytvořit fotografii, jež bude obsahovat nápis WANTED či emblematické písmeno W a zaslat ji na k tomu určený mail soutez@wantedstore.cz. Do předmětu zprávy zadáte WANTED Fever, jak se celá soutěž jmenuje, a pak jen čekáte, zdali vaše dílo sklidí zasloužený ohlas na facebookovém profilu, nákupní horečka a kreativní soutěž pro vás! dotyčného obchodu.

O co se hraje? Samozřejmě výherní ceny musejí být hodnotné, aby vaše činnost odpovídala odměně. Připraveny jsou tři výhry. Výherce s největším počtem hlasů/likes získá poukázku na nákup v hodnotě 2000 Kč. Druhé místo skýtá možnost nákupu v ceně 1000 Kč. Konečně poslední třetí výherce si může vybrat zboží u WANTEDstore.cz za 500 Kč. Soutěž potrvá do konce tohoto měsíce. Přejeme hodně zdaru!

WANTEDstore.cz, nákupní horečka a kreativní soutěž pro vás! (http://www.stylehunter.cz)WANTEDstore.cz, nákupní horečka a kreativní soutěž pro vás! (http://www.stylehunter.cz)WANTEDstore.cz, nákupní horečka a kreativní soutěž pro vás! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: https://www.facebook.com/…291241939051

Štítky:   WANTEDstore.cz   WANTED   WANTED Fever   soutěž  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter