Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz

Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz

Dámské oblečení, Pánské oblečení, Podzimní bundy, Tenisky (Sneakers)

Po opožděném létě je tady podzim, a to se vším všudy. I když slunce ještě příjemně hřeje, teploty už znatelně zamířily do první desítky stupnice pana Celsia. Pokud jste se ještě na aktuální sezónu nepřipravili, máte nejvyšší čas. Proti nízkým teplotám, větru, dešti a jiným nepěkným věcem je totiž třeba rázně zakročit.

Začneme od shora. Základem podzimního oblečení vždy byla, je a bude kvalitní bunda. Street bundy seženete v nejrůznějším provedení, ale pozornost určitě věnujte těm s kapucí. Ta se výborně hodí do proměnlivého podzimního počasí. Ze značek můžeme doporučit například Zoo York, Nugget či Nike. Dále tu máme mikiny či svetry, které zajistí nejen to, že neprochladnete, ale zároveň vám podobně jako bundy dodají styl. Co takhle Volcom, LRG anebo Santa Cruz?

Samozřejmě je tady ještě jedna součást podzimního oblečení, kterou byste neměli podcenit. Jsou to pochopitelně spolehlivé boty, které vás zahřejí a ochrání před vlhkem a mokrem. Ideální do města jsou například kotníkové tenisky značek jako Nike, Vans, Etnies atp., tak na ně nezapomínejte.

Velkou nabídku podzimního oblečení hledejte na e-shopu BoardStar.cz, kde naleznete mimo jiné zajímavou soutěž o nákup v hodnotě 10 000 Kč. Více informací vám zprostředkuje Facebook.

Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)Podzimní oblečení, to jsou bundy, mikiny, boty na BoardStar.cz (http://www.stylehunter.cz)

Štítky:   podzimní oblečení   boty   bundy   mikiny   podzimní boty   podzimní bundy   dámské mikiny   pánské mikiny   pánské bundy   dámské bundy   bunda   mikina   tenisky   kotníkové tenisky   boty na podzim   BoardStar.cz  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter