Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic!

Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic!

Dámské oblečení, Pánské oblečení

Z každého nově otevřeného obchodu, který se specializuje na street wear a urban fashion, máme pochopitelně upřímnou radost. Nejinak je tomu v případě shopu Wanted Store, sídlícího na severu Čech, v Teplicích. V tomto článku se podíváme na jeho sortiment a vypíchneme ty nejzajímavější značky, které jsou k mání.

Vedle klasických značek, jako je Rip Curl, tvoří většinu nabídky speciální, tj. méně známé, ale rozhodně ne méně zajímavé značky. Jsou jimi například Las Cosas Simples z Chile, Supremebeing z Velké Británie, Naked&Famous z Japonska, Iriedaily z Německa a další. Každá z nich přitom představuje opravdu originální materiál, který je okamžitě rozpoznatelný pro své jedinečné ztvárnění a přístup návrhářů.

Nabídka oblečení je členěna dle dámské a pánské kategorie. Dále to jsou sekce: bundy, kalhoty, kraťasy, mikiny, šaty , svetry, trika, tílka a doplňky. V neposlední řadě nesmíme opomenout akce, kde najdete zlevněné zboží.

Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic! (http://www.stylehunter.cz)Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic! (http://www.stylehunter.cz)Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic! (http://www.stylehunter.cz)Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic! (http://www.stylehunter.cz)Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic! (http://www.stylehunter.cz)Představujeme: Nový Wanted Store z Teplic! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: http://www.wantedstore.cz/

Štítky:   Las Cosas Simples   Wanted Store   Supremebeing   Naked&Famous   Iriedaily  

Ady – přes 10 let sbírám tenisky, v roce 2007 jsem založil STLHNT. Žiju v Praze, kořeny mám v Ostravě.

Instagram  –  Twitter