adidas Originals x Star Wars jaro/léto 2011 / Víme, kde budou k mání!

adidas Originals x Star Wars jaro/léto 2011 / Víme, kde budou k mání!

Tenisky (Sneakers)

Když jsem tu měl naposled kolekci adidas Originals x Star Wars, pokusil jsem se snažení tvůrců adidas poněkud kritizovat, ovšem při pohledu na novou sérii tenisek s myšlenkou Star Wars, musím své poznámky vzít zpět.

Představujeme vám kolekci sneakers adidas Originals x Star Wars, která se plánuje na jaro/léto 2011. Několik ikonických modelů dostalo znovu možnost převtělit se do postavy z Hvězdných válek, což je skvělá zpráva pro fandy sci-fi.

Pozor! Dostali jsme echo, že se některé kousky z nadcházející kolekce adidas Originals x Star Wars objeví i v obchodech Queens. Rozhodně sledujte Stylehunter.cz a dozvíte se víc.

adidas Originals x Star Wars jaro/léto 2011 / Víme, kde budou k mání! (http://www.stylehunter.cz)adidas Originals x Star Wars jaro/léto 2011 / Víme, kde budou k mání! (http://www.stylehunter.cz)adidas Originals x Star Wars jaro/léto 2011 / Víme, kde budou k mání! (http://www.stylehunter.cz)

zdroj: highsnobiety.com

Štítky:   adidas Originals x Star Wars jaro/léto 2011   tenisky adidas Originals   adidas Originals   Queens.cz   Queens   jaro/léto 2011   Star Wars   tenisky adidas   adidas Originals x Star Wars   adidas  

Hura